Nieuwe ronde Interne Competitie Twello

Wil jij leuke interne enkel- of dubbelwedstrijden spelen tegen mensen van jouw niveau op de club? Dat kan! Speel mee met de Interne Competitie ronde van 11 februari tot 31 maart 2019. Dus schrijf je snel in! Dit is een extra service voor de huidige lessers bij Tennisagent, maar ook spelers, die op dit moment niet lessen kunnen meedoen.

Lees de onderstaande handleiding goed door. Er is iets veranderd ten opzichte van de vorige keer. Beide spelers van de dubbel dienen namelijk de app te downloaden, waar dit er eerder maar eentje was.

Hoe werkt het?

Lees verder Nieuwe ronde Interne Competitie Twello

Nieuwe serie 8 groepstrainingen vanaf 1 februari

In februari 2019 starten we met 8 trainingen van 50 min. bij TC de Schaeck als voorbereiding op de competitie onder andere. Er zijn mogelijkheden op de maandag 1750u, woensdag 1850u, 2120u en vrijdag 1900u. Getraind zal worden op technisch en tactisch gebied. Het fysieke en mentale aspect komt ook zeker aan de orde. Kosten p.p. bij 6 pers. €64, 5 pers. €77, 4 pers. €96.

Lees verder Nieuwe serie 8 groepstrainingen vanaf 1 februari

Competitietrainingen starten na de Kerstvakantie in 2019. Wees er nu bij!

In januari 2019 starten we na de Kerstvakantie met trainingen bij TC de Schaeck als voorbereiding op de competitie. Er zijn mogelijkheden op de maandag-, woensdag- en vrijdagavond. Getraind zal worden op technisch en tactisch gebied. Het fysieke en mentale aspect komt ook zeker aan de orde.  Kosten voor 10 x 50 min. zijn bij 6 pers. €77, bij 5 pers. €92 p.p.

Wees er snel bij en maak nog gebruik van het tarief van 2018. Na 1 januari volgt een BTW verhoging en ook dus een tariefverhoging.

Lees verder Competitietrainingen starten na de Kerstvakantie in 2019. Wees er nu bij!

Welkom bij ons team, Marko.

Vanaf 1 Januari 2019 gaat Marko van Teeffelen ( 0612059035) ons team versterken. Hieronder stelt hij zich voor. Voor nieuwe lessers bij Marko, stuur hem even jouw telefoonnumer via een appie.

Mijn naam is Marko van Teeffelen en kom uit Apeldoorn.

Met veel plezier ga ik vanaf januari 2019 de jeugd trainingen overnemen van mijn collega Mark Verra op de woensdagen bij TC Colmschate.

Vroeger bij de jeugd ben ik ooit 8e van Nederland geworden, en heb daarna 8 jaar lang niveau 2 (voorheen A-toernooien) toernooien gespeeld door heel Nederland.

Lees verder Welkom bij ons team, Marko.

Wat vindt u eigenlijk van deze verplichte bijscholing voor tennisleraren?

Veel tennisleraren zijn tegen het verplichte karakter van bijscholing om hun KNLTB-licentie te behouden, maar wat vinden anderen daar nou eigenlijk van?

Vanaf 1 januari 2016 is het systeem van Permanente Ontwikkeling ingevoerd. Vanaf deze datum is bijscholing een voorwaarde voor het verlengen van de licentie van tennisleraren. Verplichte bijscholing betekent dat de leraar binnen twee jaar 24 punten voor bijscholing moet halen om zijn/haar licentie te verlengen.

Lees verder Wat vindt u eigenlijk van deze verplichte bijscholing voor tennisleraren?

Leren, spelen, ontmoeten.