Categorieën
laatste nieuws

Kom jij ook een balletje slaan op het Andriessenplein?

Op zaterdag 17 december 1400u tot 1600u is het mogelijk om op het winkelcentrum voor Wijkcentrum de Vijfhoek een balletje te slaan met elkaar of iemand van ons. Dat kost je trouwens helemaal niets. Echte tennisleraren, maar ook assistenten van TC Colmschate en TennisAgent zullen aanwezig zijn. Zij proberen de tennissport te promoten, maar ook de hele scherpe aanbieding van 2 maanden onbeperkt tennissen, inclusief 4 tennislessen voor maar 4 tientjes! Dit voor zowel de jeugd als volwassenen. Overigens heeft TennisAgent dezelfde actie in Twello bij TC de Schaeck en in Borgele bij TC de Schapekolk. Je voor de actie direct opgeven kan op  de website van de tennisschool www.tennisagent.eu. Op zaterdag 17 december kan iedereen gewoon gratis komen inlopen op het winkelcentrum.

1mark-tennis-1

Aanmelden voor onze topaanbieding via mark@tennisagent.eu