Categorieën
laatste nieuws

Nieuw teamlid Niels stelt zich voor


Ik ben Niels van Leeningen, 31 jaar, woonachtig en geboren in Apeldoorn.

Ik werk inmiddels zes jaar als groeps- en vakleerkracht in het basisonderwijs binnen Apeldoorn. Voordat ik als leerkracht aan het werk ben gegaan in Apeldoorn, heb ik drie jaar als vakleerkracht bewegingsonderwijs gewerkt op een basisschool in Amsterdam.

Naast mijn werkzaamheden op de scholen ben ik ook voor mijzelf aan de slag gegaan. Ik heb meerdere opdrachtgevers, waaronder AV’34, Accres, De Stentor etc. Ik doe verschillende werkzaamheden, allemaal gericht op de sport en/of onderwijs. Voorbeelden zijn het verzorgen van trainingen, clinics, schrijven van sportverslagen, organiseren van wedstrijden/activiteiten etc.

Aangezien ik in mijn jeugd heel veel heb getennist en ik het nog altijd heel leuk vind om een link met de tenniswereld te hebben, heb ik contact gezocht met Tennisagent. Samen zullen wij kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. De eerste stap is in ieder geval het samen organiseren van de Kidsdays 2017 bij TC De Schaeck en het verzorgen van een aantal clinics in het kader van schooltennis.

We gaan voor een mooie samenwerking!
Met vriendelijke groet,
Niels van Leeningen