Categorieƫn
laatste nieuws

Welkom, Anneke!


Welkom bij ons team, Anneke. Wij verheugen ons op een fijne samenwerking en je bent nu al een goede en prettige aanvulling.
We gaan steeds weer vooruit, nu ook weer met jou!
Anneke stelt zich hieronder voor.

Mag ik me even voorstellen?

Ik ben Anneke Tempelman geboren in Hengelo ov. Op dit moment woon ik in Deventer waar ik vanaf mn 18de jaar heb gewoond en gewerkt. In 1997 heb ik mijn tennisdiploma A bij de KLNTB gehaald en meteen daarna ben ik les gaan geven op verschillende verenigingen in Deventer. In 1999 hebben mijn man en ik Flamingo Tennisvakantie opgericht en hebben we heel veel tennisreizen georganiseerd naar oa Tenerife, Tunesiƫ en Turkije. In Turkije hebben we 5 jaar gewoond en de tennisvakanties van daaruit aangeboden.

Sinds september ben ik definitief terug gegaan naar NL omdat ik er niet kon aarden en NL te veel heb gemist. Het was een hele mooie tijd en heb er veel van geleerd.

Nu heb ik hier de draad weer opgepikt en ben heel blij om in Twello les te mogen geven. (Dankzij Mark Verra).

Tot nu toe alleen maar hele vriendelijke mensen ontmoet en voel me er erg op mn gemak.

Zelfs ben ik door een hele leuke groep gevraagd om een balletje mee te slaan en dat is naast lesgeven ook heel fijn!

Verder probeer ik op een heel ander gebied mij ook te ontwikkelen en geef ik af en toe een healing.

Ik hoop jullie gauw te ontmoeten op de baan.