Categorieën
laatste nieuws

Tennisleraar Pieter Moors stelt zich voor

Ik ben Pieter Moors, 58 jaren jong en woon in Apeldoorn samen met mijn 2 kinderen van 20 en 22 jaar die beiden nog studeren. Geboren en getogen in het Brabantse Gemert. Na wat omzwervingen (Berkel Enschot, Zwitserland, Amsterdam, Zwaag, Bovenkarspel) uiteindelijk in Apeldoorn beland.Op mijn 11e begonnen met tennis en dat doe ik tot op de dag van vandaag. Het was een wens om daar mijn beroep van te maken maar helaas kon dat toen niet en ben via de horeca uiteindelijk in de personeelsbemiddeling en begeleiding terecht gekomen. De wens om iets in de sport te kunnen doen (anders dan vrijwilliger) is uiteindelijk toch uitgekomen. In 1998 heb ik mijn licentie gehaald voor tennisleraar. Niet fulltime maar bij verschillende verenigingen naast een andere baan.

Sporten vind ik belangrijk en uitdagend  om mensen enthousiast te krijgen om te gaan sporten zeker als het voor de tennissport is.  Zoals ik schreef tennis ik al heel lang maar heb ik mij ook naast het tennis bezig gehouden in het verenigingsleven als vrijwilliger. Ook dat is belangrijk want zonder vrijwilligers geen vereniging.

Ook nu doe ik vrijwilligerswerk al is dat niet bij een vereniging maar bij de Esther Vergeer Foundation. Met deze foundation ben ik aanraking gekomen door deelname aan een tv programma van Omroep Max genaamd Senior Stagiair (uitzending was op 13 september en terug te zien via de site van omroep Max of uitzending gemist). De foundation zet zich in om kinderen met een fysieke beperking enthousiast te maken voor sport en in het bijzonder voor tennis.

Mede door deze uitzending ben ik benaderd door Mark die mij de vraag stelde of ik in de gelegenheid ben tennislessen te gaan geven en heb daar ja op gezegd. Ik kijk uit naar een leuke samenwerking en kennismaking met de leden van de vereniging.

Tot gauw op of rond de tennisbaan.

Pieter Moors