Categorieën
laatste nieuws

TC de Schaeck: Info voor jeugd en volwassenen

Lessen volwassenen en jeugd Vanaf maandag 26 maart starten de lessen voor jeugd en volwassenen op ons nieuwe park bij TC de Schaeck in Twello. In deze nieuwe situatie kunnen we het hele jaar door buiten blijven tennissen en dus ook lessen. Wees er snel bij voor de lessen in het voorjaar.
Inschrijven voor volwassenen doe je hier.

Jeugdlessen Voor de jeugd geldt dat er 23 weken 50 min. les wordt geboden voor € 179. Naast deze trainingen kan de lessende jeugd komen op onze Kidsdays op de vrijdagen 1600u-1800u.
Inschrijven of een offerte voor jeugdlessen doe je hier.

Actie voor nieuwkomers (jeugd en volwassenen)   2 maanden onbeperkt tennissen en 4 tennislessen voor 4 tientjes.
Schrijf voor de actie hier in.

Kidsday De kinderen krijgen naast de tennisles een soort van “sportopvang” met fruit en drinken. Dit is helemaal gratis en voor niets en wordt gesponsord door TC de Schaeck, Kringloop Twello en Tennisagent. Voor de ouders ook ideaal: even een boodschap doen of in de zon of in het clubhuis even wat op de laptop of tablet doen op onze wifi. Om1600u de kids brengen en om maximaal 1800u ze weer ophalen, het kan allemaal. Het is in- en uitlopen, kortom komen en gaan wanneer je maar wilt.
Je hoeft je hiervoor niet in te schrijven.