Categorieën
laatste nieuws

Jeanne, Pons Jan, TÜV Rheinland en VNT, dankjewel!

Het eerste congres van het project de Praatjesmaker is een feit en direct een enorm succes. Op vrijdag 16 maart kwamen sporters, sportleraren en bedrijven bij elkaar voor leuke, leerzame workshops en om met elkaar in dialoog te gaan. Op deze dag waren Jeanne Estourgie en Pons Jan Vermeer in topvorm bij het prachtige bedrijf TÜV Rheinland Nederland om een mooie groep deelnemers van drie fantastische workshops te voorzien tijdens het congres “Optimaal Presteren.” Ook kregen de deelnemers een leuke rondleiding door het bedrijf, waarin zij onder andere konden zien hoe allerlei producten uitvoerig worden getest.
Dit alles was tevens in samenwerking met de Vereniging van Nederlandse Tennisleraren.

Ik wil Jeanne Estourgie, Pons Jan Vermeer, TÜV Rheinland en de Vereniging van Nederlandse Tennisleraren, heel hartelijk danken voor deze fantastische samenwerking, die heeft geleid tot een geweldige dag voor ons allemaal!

Mark Verra.

Zie hier de informatie over sprekers en inhoud .

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=366598857154779&id=173033076511359