Categorieën
laatste nieuws

Welkom Simone!

Simone Eriks-ten Berk de Boer heeft zich bij ons gemeld om aan te geven dat ze het leuk zou vinden als invalster te willen werken, maar eventueel ook wel een klein aantal uurtjes naast haar baan overdag. Ze stelt zich hieronder even voor.

Graag wil ik mij even voorstellen: mijn naam is Simone Eriks-ten Berk de Boer, 49 jaar oud en woonachtig in Apeldoorn.
Op mijn 12e ben ik begonnen met tennis, omdat er een nieuw tennispark werd geopend vlak bij mijn ouderlijk huis. Al snel ben ik begonnen met het deelnemen aan wedstrijden en competitie. Omdat “tenniskids” toen nog niet bestond, deed ik op jonge leeftijd mee in de volwassenencategorie en dat ging mij goed af. Mijn speelsterkte in mijn actieve wedstrijdperiode (tot 2010) was speelsterkte 3. Na mijn actieve wedstrijdperiode heb ik mijn KNLTB-tennisdiploma/licentie behaald.Naast mijn 3-daagse baan als office manager bij een bestuursbureau ben ik al een aantal jaren werkzaam als freelance tennislerares.
Daarbij heb ik ook ervaring opgedaan met het geven van schooltennis en met het geven van tennisles aan leerlingen met een geestelijke beperking.
Naar men zegt ben ik een enthousiaste, positief ingestelde, motiverende tennislerares, waarbij ik zelf graag ruimte geef voor persoonlijke wensen van leerlingen; maatwerk voor ieder individu. Ik maak daarbij niet alleen gebruik van de opgedane kennis tijdens de tennislerarenopleiding en de gevolgde workshops , maar ook van mijn eigen ervaring als tennisster.

Met een sportieve groet,

Simone Eriks-ten Berk de Boer.