Categorieën
laatste nieuws

Nieuwe ronde Interne Competitie van Tennisagent start 3 juni as in Twello

Wil jij leuke interne enkel- of dubbelwedstrijden spelen tegen mensen van jouw niveau op de club? Dat kan! Speel mee met de Interne Competitie ronde vanaf 3 juni 2019 tot 15 juli 2019. Dus schrijf je snel in! Dit is een extra service voor de huidige lessers bij Tennisagent, maar ook spelers, die op dit moment niet lessen kunnen meedoen.

Op 3 juni start de volgende ronde van de Interne Competitie! Iedereen kan meedoen, ongeacht de speelsterkte. Dit is een leuke manier om nieuwe spelers te ontmoeten en (vriendschappelijke) wedstrijden te spelen op de club wanneer het jou uitkomt. 
 
Hoe werkt het?

Je wordt ingedeeld in een poule met 3-4 tegenstanders. Je speelt 1 wedstrijd tegen elke tegenstander. Je hebt 8 weken om de wedstrijden in deze ronde te spelen (~1 wedstrijd elke 2 weken) Wedstrijden worden voor je ingepland, maar kunnen in overleg met jouw tegenstander verplaatst worden. Je speelt dus wanneer jij tijd hebt. Na de ronde ga je een poule omhoog, omlaag of stroom je uit als je niet door wilt spelen.

Hoe geef ik me op? (zie foto hieronder)

 

  • Download de gratis Scala Sports app (iOSof Android)
  • Ga naar FIND, druk op LEAGUES
  • Zoek de competitie ‘SCHAECK‘ en druk opREQUEST TO JOIN
Voor vragen kun je altijd terecht bij info@scalasports.com
 

Voor meer info mark@tennisagent.eu

Let op: Voor de huidige (mei 2019) lessers is deelname gratis. Voor niet-lessers in deze periode zijn de kosten € 5,- p.p. Deelnemers aan de actie Maak Kennis met Tennis worden nog niet gerekend als huidige lessers.