Categorieën
laatste nieuws

Jeugdtrainingen TC de Schaeck april – nov 2020

Geef je nu op voor de 23 jeugdtrainingen, die starten in April 2020. De exacte datum kan per trainingstijdstip verschillen. Er is een verruiming gekomen v.w.b. keuzemogelijkheden. Veel kinderen hebben bijvoorbeeld aangegeven langer te willen trainen. Die mogelijkheid is er nu. Meerdere keren trainen per week was al mogelijk. Let op: wij kunnen het niet iedereen naar de zin maken, maar dat proberen wij natuurlijk wel! Vul vooral zoveel mogelijk opties in om e.e.a. wat makkelijker te maken. Onze kids in Rood trainen voorlopig niet langer dan 50 min.
Vul het inschrijfformulier in om je voorkeur(en) te geven.

Categorieën
laatste nieuws

Zo ongelooflijk trots!

Met dank aan o.a. Pieter Moors, TC de Schaeck en het Nationaal Ouderenfonds. Als eersten in de regio!

Categorieën
laatste nieuws

Early Bird korting tot 1 maart 2020

Boek nu voor 1 maart 2020 lessen en maak gebruik van de huidige tarieven. De lesserie moet starten uiterlijk 1 april 2020. Vanaf 1 maart worden de prijzen licht verhoogd. Voor de oude en nieuwe prijzen, zie Tarieven Wees er dus snel bij!

Categorieën
laatste nieuws

Zeker ook voor starters!

Dit evenement is zeker ook voor starters bedoeld. Een hele goede manier om met anderen kennis te maken, lekker te spelen en wegwijs te worden in de club. Kortom: een aanrader voor iedereen!

Categorieën
laatste nieuws

Schrijf nu in voor de jeugdclinics op zat 22 februari!

Categorieën
laatste nieuws

Puberpolls 1

Zit je op tennis en op de Middelbare School? Help ons door de Puberpolls in te vullen en we kunnen jullie in de toekomst nog beter bedienen. Het ene antwoord lokt waarschijnlijk een andere poll uit. Super bedankt alvast!
Hierbij de eerste over trainingen.

Na welke training kom je thuis met het gevoel: Dit was een fijne training! Welke elementen zijn dan voor jou het belangrijkst?Je moet een keiharde keuze maken.
Categorieën
laatste nieuws

Nu inschrijven voor de clinics op 22 februari

De clinics op 15 februari zijn geannuleerd, vanwege de slechte weersverwachting. We gaan helemaal voor de 22e van deze maand. Nu inschrijven via email of whatsapp 0641527859.

Categorieën
laatste nieuws

Denk en praat mee over onze tennispubers op FB

 

 

 

 

Word nu lid van onze Facebookgroep Tennispubers door op het icoontje hierboven te klikken om mee te denken en praten over onze tennispubers. Dat we het daar in Nederland beter moeten doen, is wel duidelijk.

Categorieën
laatste nieuws

Tennisagent en Special Tennis slaan de handen ineen met Oldstars. Iets voor jou of jouw club?

ALS EERSTEN IN DE REGIO MET OLDSTARS TENNIS

Foto TC de Schaeck, Twello.

Tennisagent en Special Tennis bieden onderstaand pakket in samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds. In Twello bij TC de Schaeck is reeds gestart. Het fonds en haar partners Menzis en Van Boxtel houden met OldStars.nl ouderen in beweging en geeft ouderen de mogelijkheid om de sociale voordelen van het verenigingsleven te (blijven) ervaren. Met OldStars tennis bieden wij een aangepaste spelvorm aan voor tennis op latere leeftijd. Deze aangepaste spelvorm is uitermate geschikt voor ouderen die op een gezonde manier en zonder blessuregevaar willen blijven bewegen op de tennisbaan. Bij deze spelvorm wordt gebruik gemaakt van het Athletic Skills Model van beweegstrateeg René Wormhoudt.

Er wordt gespeeld met een groene bal volgens de bekende spelregels, met de volgende aanpasmogelijkheden: