Categorie├źn
laatste nieuws

Realtime Kahoot tennisquiz dinsdag 14 april 2000u

Onze (eerste) realtime Kahoot tennisquiz is op dinsdag 14 april om 2000u. Het spel is bedoeld voor lessers, niet-lessers, jeugd, volwassenen, gevorderd of starters van TC de Schaeck en TC de Kouwenaar. Om daaraan deel te kunnen nemen, heb je het volgende nodig:

Een laptop, desktop of tablet, waarop Zoom geinstalleerd is.  Daarnaast een smartphone om Kahoot te kunnen benaderen. Zoom meeting ID ontvangen de leden via email of op te vragen via Whatsapp bij mij.

Zorg ervoor dat je goed voorbereid bent door vooraf Zoom te installeren op je laptop, desktop of tablet.

Join de Zoommeeting vanaf 1945u. Het spel start om 2000u, bevat 21 tennisvragen en zal ongeveer 15 tot 20 min. duren. Veel plezier. Voor vragen whatsapp me vooraf naar 0641527859.

Voor meer info mark@tennisagent.eu