Categorieën
laatste nieuws

Hervatting trainingen jeugd Twello op 30 april!

We zijn heel blij te mogen melden dat:

Vanaf donderdag 30 april worden weer trainingen gegeven voor de jeugd van TC de Schaeck. Dit volgens de KNLTB protocollen op de eerder gecommuniceerde lestijden. Beide zijn te vinden bij “lees meer.” Wij wensen al onze jongens en meisjes heel veel plezier toe. Dank voor uw medewerking en tot op de baan! Volwassenen nog even wachten. Dat is balen.

P..S. Mochten er nog betalingen open staan, wordt u nu toch wel verzocht deze te voldoen. Dank.

Let wel: er volgen regelmatig updates van dit protocol.

Voor de training/aankomst • De leraar is toezichthouder op de vereniging. Als dit niet haalbaar is (door bijvoorbeeld grootte van vereniging) dan moet de vereniging voor een permanente andere toezichthouder zorgen gedurende de tijdsblokken dat er wordt getennist • Aanwezigheid van ouders is niet toegestaan op het tennispark/vereniging. Halen en brengen tot aan de ingang • Ouders en kinderen (13 tot en met 18 jaar) wachten bij de ingang • De leraar werkt samen met de vereniging een eenrichtingsroute uit • Alle meegebrachte materialen van leerlingen op minimaal 1.5 meter afstand van elkaar tegen een hek plaatsen/neerleggen • De spelers kleden zich thuis om en melden zicht niet eerder dan 10 minuten voor aanvang bij de ingang • Ga na het voltooien van de training(en) meteen weer naar huis • Vermijd het aanraken van hekken, banken, netten, deuren, etc. zo veel mogelijk • De spelers wassen hun handen voor en na iedere training of maken gebruik van desinfecterende gel • Geen contante betalingen Start training Tot en met 12 jaar • Eventueel uitgeleend materiaal desinfecteren voor start van de training o Leraar houdt te allen tijde 1.5 meter afstand van leerlingen • Materiaal o Eigen ballenmandje en ballen (werken met een maximum aantal ballen) 13 tot en met 18 jaar • Training o Leraar houdt altijd 1.5 meter afstand van leerlingen o Leraar draagt plastic handschoenen gedurende de training o Praatje/plaatje/daadje en correcties van de leraar zijn op minimaal 1.5 meter afstand o Leraar kan geen drills geven, waarbij de spelers achter elkaar of naast elkaar staan aan één kant van het net o Doordraaien op steeds dezelfde manier (met de klok mee) o Maak bij het ballen rapen zoveel mogelijk gebruik van tubes o Leraar is de enige die ballen raapt o Denk vooraf extra goed na over de oefenstof in relatie tot de 1.5 meter afstand • Materiaal o Iedere leraar gebruikt eigen ballenmandje o Leraar werkt met zo min mogelijk ballen o Verschillende groepen maken niet gebruik van dezelfde ballen (dit geldt per dag) o Maak zoveel mogelijk gebruik van tubes o Materialen/hulpmiddelen worden alleen aangeraakt door de leraar.

Indeling.

Ma 1700 – 1820
Naomi C
Guusje C
Bartjan C
Twan C
Di 1700 – 1820
Thomas C
Boudewijn C
Ruben Gijsberts B
Tjerk C
Joran B of Timon (wisselen af)
Ruben Griffioen C
Do
1810 – 1930
Nienke B
Isabeau B
Joris A
Wout A
Vrij
1450 – 1540
Bas
Tess
1540 – 1630
Aimee A
Evi A
Elin A
Sena A
1630 – 1720
Vere A
Imke A
Naomi C
Guusje C
1720 – 1810
Timo A
Jort A
Sem A
Thijs A
1810 – 1900
Josine A
Ruben Griffioen C
Jelte A
Tjerk C
Rens A
Thomas C
Boudewijn C
Timon A en Joran (wisselen af)
1540 – 1630 bij Pieter
Floris A
Ties A
Twan C
Bartjan C