Categorie├źn
laatste nieuws

Kidsdays gaan weer van start in Twello

TWELLO – TC de Schaeck

Vrijdag 4 september starten we weer met ons unieke concept van Kidsdays in Twello! Naast de trainingen spelen de kinderen wekelijks onder begeleiding wedstrijden, doen ze spelletjes en krijgen ze fruit tussendoor. Het voornaamste op deze dagen is bewegen en veel plezier hebben! Op de vrijdagen 1600u tot 1800u kunnen de kids gewoon inlopen. Ouders kunnen even een boodschap doen of nog even snel aan het werk. Een consumptie nuttigen op de club kan natuurlijk ook. Uiterlijk 1800u moeten de kids weer gehaald worden. Deze dagen zijn voor onze jeugdige lessers, maar ook voor hun vriendjes en vriendinnetjes bijvoorbeeld als zij eens willen kijken of ze tennis leuk vinden. In de basisschoolvakanties en bij slecht weer worden geen Kidsdays georganiseerd.

 

Voor meer info mark@tennisagent.eu