Categorie├źn
laatste nieuws

Even voorstellen.. Pascal van Groos.

Mijn naam is Pascal van Groos, sinds mijn 6de ben ik te vinden op de tennisbaan. Niet alleen tennis heeft mijn aandacht, maar binnen het lesgeven heb ik veel ervaring in de outdoor, ski├źn, handbal en hockey. Hierin heb ik het meeste ervaring in het geven van jeugdtrainingen, maar ook volwassenen en speciale doelgroepen spreken me aan. De switch naar het geven van tennislessen heb ik gemaakt om meer uit de lessen te kunnen halen dan bij de andere sporten, omdat ik binnen tennis een technischere achtergrond heb.

Naast de 2 dagen als tennistrainer ben ik actief als manager in een huisartsenpraktijk en ben ik gediplomeerd fysio- en manueel- therapeut. Zelf speel ik nog graag competitie en ben ik lid in Twello op TennisClub de Schaeck. Plezier, motivatie en samenwerking zijn bij mij en mijn leerlingen de belangrijkste pijlers om te komen tot een beter resultaat.

Ik hoop jullie te zien op de tennisbaan of op een van de andere activiteiten binnen de club!

Voor meer info mark@tennisagent.eu