Categorieën
laatste nieuws

Info lessen komende twee weken

We moeten het samen doen de komende twee weken!

N.a.v. de richtlijnen van de KNLTB voor tennislessen, maar ook het feit dat alleen nog maar in het enkelspel vrijgespeeld mag worden op onze banen, zijn wij rekeninghoudend met andere leden tot het volgende gekomen:

–  Lessen voor volwassenen van 50 min voor meer dan 2 personen worden vanaf 5 november in deze periode van 2 weken omgezet in 2 x 25 min. voor 2 pers. op 1 baan. Zelf maken de lessers daar een verdeling in. Suggestie: Om toch fijn genoeg getennist te hebben, reserveer zelf ook een baan.

– Trainingen voor volwassenen 1 of 2 pers, maar ook alle jeugdtrainingen, gaan gewoon door in de huidige vorm.

We hopen op jullie begrip. Het is even wat het is. Betere tijden gaan zeker komen. In ieder geval zijn we blij dat we mogen blijven tennissen. Tot op de baan!

Voor meer info mark@tennisagent.eu.