Categorieën
laatste nieuws

Eerste Clubavond bij TC de Schaeck met spreekster Irene Faber, tennisclinics en een feestelijke borrel

EERSTE CLUBAVOND VRIJDAG 24 JUNI 2022 VOOR LEDEN VAN TC DE SCHAECK IN TWELLO.
Locatie TC de Schaeck, Schakerpad 8.
1930u -2100u Workshop van spreekster Irene Faber over “Talent in Zicht” en tennisclinics op de baan door Mark Verra “Tactiek Dubbelspel.”
2100u – ? Feestelijke borrel.
Geef je voor de workshop en/of clinics hier snel op. Vol = vol.
Kosten workshop en/of clinics slechts €10!
Selecteer een geldig formulier
TALENT IN-ZICHT
Heb jij inzicht in talent? Wat is talent voor jou? Kan je talent herkennen? En hoe ondersteun je iemand om het beste uit zichzelf halen? Dit zijn vragen van menig trainer en coach in de sportwereld die ze aan zichzelf en elkaar stellen. Echter, ook in het onderwijs en op de werkvloer zijn dit relevante vragen. Tijdens de workshop neem ik je mee in de wereld van de sport om samen de nieuwste inzichten te verkennen.

OVER IRENE
Irene Faber werkt als onderzoeker aan de Carl von Ossietzky Universiteit in Oldenburg en Hogeschool Windesheim. Daarnaast is zij vice-voorzitter van de Nederlandse Tafeltennisbond en actief in de Internationale Tafeltennis Federatie. Haar passie voor sport en bewegen loopt als een rode draad door haar leven. Als fysiotherapeut/bewegingswetenschapper werd zij gegrepen door de complexiteit van het ontwikkelen van de talenten van jonge kinderen. In haar werkt focust zij dan ook op het herkennen en ontwikkelen van sporttalent en het samen bewerkstellingen van een pedagogisch sportklimaat. Naast haar werkzaamheden als onderzoeker geeft zij al meer dan 20 jaar tafeltennistraining aan jong tot oud. In het verlengde van haar passie voor bewegen en het opleiden van jonge tafeltennissers promoveerde zij in 2016 op het identificeren en ontwikkelen van sporttalent. In dit onderzoek zocht Irene naar de sleutelfactoren voor het kunnen excelleren binnen het sportdomein. Voor haar zijn de parallellen naar opleiding en carrière duidelijk en geeft zij graag een kijkje in de keuken over de lessen die we leren van de sportwereld voor talentherkenning en -ontwikkeling.
Irene is tevens lid van ons team “De Praatjesmaker.”