Categorie├źn
laatste nieuws

Gratis Kidsdays met Jolande Sybom bij TC de Schaeck in Twello.

Hallo allemaal,
Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Jolande, moeder van Kaithlyn en Soraya Sybom. (Redactie: Soraya is benoemd tot Talent van het Jaar 2022, zie foto hieronder)  Sinds eind vorig jaar ben ik Kidsday gaan begeleiden op de vrijdagmiddag. Hier kunnen kinderen spelenderwijs nog een uurtje lekker leren tennissen. Door middel van het spelen van spelletjes en partijtjes tegen elkaar groeien de kinderen in hun spel. Natuurlijk willen we dat nog meer kinderen zich aanmelden om voor of na hun les lekker te tennissen. De groep is mooi gemixt met verschillende niveaus. Hierdoor leren ze van elkaar en dat is supermooi op te zien.Vind jij het leuk om ook te komen spelen op vrijdagmiddag ? We starten rond 15:45 uur en we eindigen rond 17:00 uur. Daarnaast ben ik op zoek naar een speler/speelster van een hoger team om mij te komen helpen zodra de groep groter gaat worden. Wil jij komen helpen? Meld je aan bij Mark !
Zie ik jullie allemaal snel ?