Categorieën
laatste nieuws

Ladderpraat: Christel Peters – Hollink

Welkom bij onze nieuwe rubriek “Ladderpraat.” We verzamelen verschillende ervaringen en verhalen van deelnemers aan de clubladder bij TC de Schaeck in Twello. Deze keer is de beurt aan Evelyne Laan. Zij geeft aan het eind de pen door aan een volgende schrijver.

Jaren geleden heb ik al eens mee gedaan met de laddercompetitie. Nu vroeg Evelyne me om haar geblesseerde dubbelpartner te vervangen.

Het is lekker om in het winterseizoen door te kunnen spelen en ritme te houden. Daarnaast ook leuk en gezellig om andere clubgenoten te leren kennen, want de aanwas van nieuwe leden is enorm.

Ik speel sinds een jaar of 10 bij de Schaeck en met mijn team doen we met de voorjaars- en najaarscompetitie mee. Tijdens de wedstrijden in de ladder moet ik me niet laten verleiden om mee te spelen met de tegenstander. Voor mij dus nog genoeg leermomenten om gefocust te blijven en mijn eigen spel te spelen. Echt een uitdaging! Het lastige is af en toe wel om een datum te vinden met 4 agenda’s.

De laatste wedstrijd speelden we tegen Carlijn en Wendy. Het was een snelle pot, maar gezellig was het zeker. Ook na de wedstrijd veel lol gehad. Daarom geef ik geef de pen door aan Wendy Buitink

Groet, Christel