Categorie├źn
laatste nieuws

Hulp nodig bij meer tennis voor onze jeugd. Kidsday 2.0!

Vrijdag 12 mei gaan we van start met Kidsday 2.0. De accenten zullen liggen op plezier en het spelen van onderlinge wedstrijden. Dit voor AL onze jongste jeugd van Rood tot en met onze oudste tennispubers. Kinderen van eenzelfde leeftijd worden aan elkaar gekoppeld. Deelname is gratis tussen 1600u en 1800u op de vrijdagen. Inlopen en uitlopen is mogelijk in deze periode. We hebben nog wel hulp nodig van vrijwilligers om e.e.a. te begeleiden. Een groepje heeft zich reeds gemeld, maar hoe meer mensen zich melden, des te minder de wekelijkse belasting voor deze helpers. Daarom deze oproep. We streven naar twee krachten per vrijdag, wel zo gezellig en praktisch in plaats van in je eentje en natuurlijk is Mark ook gewoon nog op het park. Wie o wie? Stuur me een berichtje via mark@tennisagent.eu of een appje naar 0641527859.