Categorieƫn
laatste nieuws

Ladderpraat: Marloes Leusink

Laddercompetitie

Twello – Allereerst wil ik Carlijn Horstink bedanken voor het doorgeven van de pen šŸ˜Š heel attent van je.
Mij is dus ook gevraagd iets te schrijven over de laddercompetitie waar ik aan meegedaan heb de afgelopen maanden.
Ik ben zelf pas vorig jaar augustus begonnen met tennissen. Na het volgen van een paar lessen was de laddercompetitie een mooi laagdrempelig onderdeel om beter te leren tennissen maar zeker ook om meer mensen binnen de club te leren kennen. De eerste paar potjes waren wat onwennig, uiteindelijk leer je de regels van het tennissen beter kennen, ontwikkel je toch je eigen tennisspel beter en leer je ook om het spelletje beter te begrijpen. Ik vond het erg leuk om er aan mee te doen!
De laddercompetitie van de afgelopen periode is nu ten einde. Gelukkig start binnenkort de nieuwe periode weer dus mocht je op een ongedwongen manier lekker wat potjes willen spelen, geef je dan vooral op.