Categorie├źn
laatste nieuws

Ladderpraat

Er is mij gevraagd een stukje te schrijven over mijn ladderervaringen, maar wellicht goed om met een kleine introductie te beginnen. Ik ben niet zo bekend als de vorige schrijver. Ik ben Ronald Hoen en kom oorspronkelijk uit Friesland en woon sinds 2016 met mijn gezin in Twello.

Als voetballer heb ik ooit de keuze gemaakt om in de zomermaanden te gaan tennissen in mijn jeugd en dit ook tot mijn 22e fanatiek gedaan. Op die leeftijd heb ik een enkelblessure opgelopen en zo’n 23 jaar niet meer getennist tot 1,5 jaar geleden en ben toen lid geworden bij deze vereniging. Als je relatief nieuw bent is het nog een beetje zoeken en is deze laddercompetitie een mooie uitkomst. Je hebt een vast ritme om te tennissen en leert daarnaast veel nieuwe mensen kennen. Ik doe dit nu ongeveer een jaar met wisselend succes. Naast bovenstaande voordelen vind ik het prettig om tegen verschillende stijlen te tennissen, al komt dit mijn humeur niet altijd ten goede. Van nature houd ik de rallies graag kort en kan ik een wat luie speler zijn. Doordat niet iedere tegenstander daarin meegaat, botst dit nog weleens met een andere eigenschap dat ik niet graag verlies en wat actiever moet zijn. Elke wedstrijd leer ik nog steeds nieuwe dingen en blijf dit ook graag voortzetten. Groet, Ronald.