Categorie├źn
laatste nieuws

Invaltrainer Rogier de Lange stelt zich voor

Mijn naam is Rogier de Lange (25-01-1981), woonachtig in Apeldoorn met mijn vrouw Joyce en trotse vader van onze twee kinderen Hugo en Noor. Met ca 40 jaar op de tennisbaan heb ik een schat aan ervaring, maar ook een liefde voor het spel. In binnen- en buitenland heb ik duizenden uren competitie en toernooien gespeeld, meestal op hoofdklasseniveau (2/3).Naast mijn fulltime baan als Projectmanager bij een bedrijfskleding bedrijf in Driebergen – Rijsenburg ben ik in de avonden en weekenden op de tennisbanen (en padelbaan) te vinden. Momenteel geef ik tennisles bij een aantal clubs in de regio Apeldoorn / Epe en nu dus ook in Twello. Ik hoop jullie allemaal snel te zien!

Rogier zal vooralsnog alleen invallen en is daarnaast niet te boeken. (Red.) Hij is vanzelfsprekend voorzien van een geldige licentie om les te mogen geven.