Categorieën
laatste nieuws

Wat een fijne dag! Seminar Optimaal Presteren bij TC Sprenkelaar 22/06.

Mega interactie bij ons seminar Optimaal Presteren 22/6/24. Wat een leuke dag was dit. Om 1300u begint onze dag met een toespraak van de voorzitter TC Sprenkelaar. Enthousiast doet hij zijn verhaal over de vereniging. Je kunt duidelijk zien dat hij veel vaker met dit bijltje gehakt heeft. Dan de Pièce de Résistance onze sprekers Peter Starke en Pons Jan Vermeer, dit keer respectievelijk over “flow” en “slaap.” Opvallend deze dag is de interactie tussen niet alleen deelnemers en sprekers, maar ook zeker een ieder onderling. Op deze manier loopt ons programma nogal uit, zonder dat iemand daar ook maar erg in heeft. Veel positieve geluiden van deelnemers en ook sprekers komen mijn kant op. Dit riekt naar veel meer! Tot een volgende keer, wordt zeker vervolgd. Met vriendelijke groet, team de Praatjesmaker.