Dit zijn wij!

Gaat het goed met de vereniging, dan gaat het goed met ons. Daarom gaat TennisAgent door waar anderen zijn gestopt.

Tennisagent levert vooral heel veel aan services. Naast het verzorgen van tennislessen door de verschillende tennisleraren biedt het bedrijf nog vele diensten, die je niet direct verwacht. Alles wordt in het werk gesteld om voor een gezonde vereniging te zorgen, immers: “Gaat het goed met de vereniging, dan gaat het goed met ons” is het credo.

Een vernieuwend bedrijf.  Je moet in deze tijd nieuwe dingen verzinnen, inventief zijn. De mensen komen vaak niet vanzelf naar jou toe. Je moet ze opzoeken en faciliteren, wat zich bijvoorbeeld uit in een heel uiteenlopend aantal diensten buiten alleen lessen en clinics. Zo beschikt het team zelfs over een eigen oppasservice-aan-huis voor ouders, die graag willen lessen, maar geen oppas hebben en ook zelfs een kindercarpoolservice, wanneer het lastig is om kids van school of een BSO bij de tennisles te krijgen en ga zo maar door. In 2018 organiseert de Praatjesmaker, een onderdeel van TennisAgent haar eerste congres en begint daarmee bijscholingen voor sportleraren en het bedrijfsleven.

Historie. Sinds begin jaren negentig van de vorige eeuw geeft Mark Verra trainingen bij verschillende verenigingen en is hij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als zelfstandige. In 2008 besluit hij een website op te starten met de naam TennisAgent. Er wordt geprobeerd competitiespelers, maar ook trainers, verenigingen en tennisscholen met elkaar te “matchen” op deze site. Een uniek idee destijds.

Sinds 2017 is Mark Verra voorzitter bij de Vereniging van Nederlandse Tennisleraren.

Wij werken uitsluitend met leraren m/v met een geldige licentie.