Categorieën
laatste nieuws

Start conditietrainingen TC Colmschate verschuift naar donderdag 2 maart

Om iedereen de kans te geven in te schrijven voor de conditietrainingen, verschuiven wij de start naar donderdag 2 maart a.s.

Vanaf de Tennisclub Colmschate start de eerste fysieke training van 10 x 50 minuten voor jong en oud op donderdag  2 maart. Niek Franz gaat deze sessies verzorgen. Je kunt qua tijden meerdere voorkeuren aangeven. Dat zijn namelijk de aanvangstijden 1800u, 1850u, 1940u, 2030u. Natuurlijk wordt bij het indelen rekening gehouden met o.a. leeftijd. Lid zijn van de vereniging is niet noodzakelijk. Neem dus ook vooral anderen mee. De kosten bedragen €39 voor 10 x 50 min. fysieke training. Opgeven doe je door een email te sturen naar mark@tennisagent met daarin naam, geboortedatum, mobiel nummer en voorkeurstijden. Een appie sturen naar 0641527859 met daarin jouw naam, geboortedatum, emailadres en tijden van voorkeur kan natuurlijk ook. Inschrijven bij Lees verder kan ook middels een digitaal formulier

Niek Franz

Selecteer een geldig formulier