Categorieën
laatste nieuws

Inschrijven t/m 25 oktober: Interne competities voor volwassenen en jeugd bij TC de Schaeck in Twello.

Tennisagent start in november met een geheel nieuwe, interne herendubbel- en damescompetitie bij TC de Schaeck voor volwassenen, maar ook een enkelspelcompetitie voor de jeugd. In de competitie voor de jeugd spelen jongens en meisjes door elkaar! Iedereen kan meedoen, ongeacht de speelsterkte. Dit is een leuke manier om nieuwe spelers te ontmoeten en fit te blijven! De 1e speelronde start 1 november en duurt 6 weken. Voor het inrichten van de competitie maken we gebruik van de Scala app.
 
Hoe werkt het?
  • Je wordt ingedeeld in een poule met tegenstanders van je niveau
  • Je bepaalt zelf wanneer je de wedstrijden speelt, gemiddeld speel je 1 wedstrijd per 2 weken
  • De wedstrijden moeten voor het einde van de ronde gespeeld zijn
Hoe geef ik me op?
 
Je geeft je op als team in het geval van een dubbel, anders individueel. Via de Scala app kunnen de captains van ieder team contact met elkaar opnemen over wedstrijdtijden en scores doorgeven. Op het mailadres van de captain zullen wedstrijd reminders en poule tussenstanden binnenkomen. 
 
In het geval van een dubbel zal dus elk team één captain moeten aanwijzen die de Scala app download en de volgende stappen doorloopt:
  • Download de gratis Scala app (iOS of Android)
  • Tijdens de registratie, vul bij het veld ‘First name’ je eigen voornaam én in het geval van een dubbel de voornaam van jouw partner in (format: jouw voornaam/voornaam partner)
  • Vul je eigen achternaam in bij het veld ‘Last name’
  • Ga in de app naar ‘Find’, druk op ‘Leagues’
  • Zoek op ‘Schaeck’
  • Druk op ‘Request to join’
Rond de startdatum krijgen de captains een melding dat de indeling te zien is in de app!
Voor de lessers bij Tennisagent in 2018 is dit helemaal gratis! Je dient aspirant-lid of lid te zijn van de vereniging om mee te mogen doen. Voor niet-lessers zijn de kosten €5,- per ronde. De interne jeugdcompetie is alleen toegankelijk voor de kids, die op dat moment ook de lessen volgen bij Tennisagent.

Voor meer info: mark@tennisagent.eu