Categorie├źn
laatste nieuws

Vanaf nu fruit en water op onze Kidsdays.

Vanaf maandag 29 maart 2019 zal geen ranja meer verstrekt worden en worden de bidons van de kids alleen nog maar gevuld met water. Dat is echt veel gezonder. Omwille van de gezondheid van onze kinderen houden wij het verse fruit van Hans van Laar er vrolijk in. Duizendmaal dank, Hans!

De meeste jeugdtrainingen zijn op de vrijdag bij TC de Schaeck in Twello. Naast deze lessen, willen wij de kinderen meer bieden. Wij willen een park vol met jeugdspelers, die vooral plezier maken. In onze formule “Kidsday” volgen zij daarom dus niet alleen de tennisles, maar doen ze naast de les tennisspelletjes en ook wedstrijden onder begeleiding van stagiaires, oudere tennisjeugd en in het verleden ook wel tennisleraren. De kids worden tijdens de pauze voorzien van vers fruit.

Onze inmiddels beroemde Kidsdays zijn op de vrijdagen van 1600u tot 1800u, behalve in de basisschoolvakanties. Dit alles is helemaal gratis en als extra service van Tennisagent. Voor de ouders ook ideaal: even een boodschap doen of in de zon of in het clubhuis even wat op de laptop of tablet doen op de wifi. Het is in- en uitlopen, kortom komen en gaan wanneer je maar wilt en vooral veel plezier maken met elkaar! Opgeven? Lees verder.

Geef je nu op via mark@tennisagent.eu