Categorieën
laatste nieuws

Ladderpraat: Anita Visscher

Welkom bij onze nieuwe rubriek “Ladderpraat.” We verzamelen verschillende ervaringen en verhalen van deelnemers aan de clubladder bij TC de Schaeck in Twello. Deze keer is de beurt aan Anita Visscher. Zij geeft aan het eind de pen door aan een volgende schrijver.

Laddercompetitie,  

2 Jaar geleden ben ik begonnen met tennissen. Ik ben gestart met “Maak kennis met tennis”, samen met Aniek, Patty en Annemarie. Wij zijn het meest luidruchtige tennislesgroepje van Mark, we hebben veel lol en we lachen het meest om onze eigen flaters. Ik heb geen tenniservaring en heb ook niet aan balsport gedaan, dus de start was eerlijk gezegd best lastig. Vooral de backhand blijf ik lastig vinden.
Afgelopen seizoen heb ik samen met 7 andere dames meegedaan aan de voorjaarscompetitie, en het komend seizoen doe ik mee met een mix team. Tevens doe ik mee aan de laddercompetitie, zowel enkelen als dubbelen. Mijn dubbel partner is Aniek, zij is erg goed aan het net en ik speel liever achter, dus we vullen elkaar prima aan. Door deze laddercompetitie leer ik steeds meer mensen kennen van de club. Ik moedig hierbij dus iedereen aan om mee te spelen.
Ik geef de pen door aan Evelyne ( mijn tegenstandster voor deze speelronde)
Groetjes Anita Visscher