Categorie├źn
laatste nieuws

Beste Tennisstraat van Twello 2024.

(Winnaars 2023, red.)

Op Zondag 1 september 1300u – 1700u organiseert TennisAgent in samenwerking met TC de Schaeck het kampioenschap: Beste Tennisstraat van Twello 2024!

Tennis zit enorm in de lift in Twello. Hele straten met buren, vrienden en vriendinnen, etc zijn de afgelopen jaren lid geworden bij TC de Schaeck. (Meer dan 200 nieuwe mensen!) Het leek Mark Verra, eigenaar van TennisAgent een superidee om een kampioenschap uit te vechten tussen de verschillende straten in het dorp. Op de 8 banen van TC de Schaeck gaat dit kampioenschap plaats vinden. Schrijf je nu ook in met jouw straat. Beginnend, gevorderd of zelfs geheel zonder ervaring, deelname is voor iedereen, ook niet-leden. Voor de onervaren basisschooljeugd zal een apart evenement georganiseerd worden op die dag, Middelbare scholieren en gevorderde bassisscholieren kunnen gewoon meedoen met het hoofdevenement. Bij interesse mark@tennisagent.eu of 0641527859. En niet geheel onbelangrijk: er zijn geen kosten aan verbonden. Voor meer info..

Er worden dubbels gespeeld (heren-, dames- en gemengddubbels door elkaar heen) Teams min 4 pers, max 8 pers. Bij grote straten zijn ook meerdere teams per straat mogelijk. Vol = vol.