Categorie├źn
laatste nieuws

Op weg naar fitheid en plezier voor de jeugd

Om onze kids een betere conditie te gunnen en hen dus ook mentaal vaardiger te maken, organiseren wij fysieke trainingen/bootcamps voor de jeugd in Twello door onze nieuwe trainer Burak. Deze uitdagende sessies zullen plaatsvinden buiten het terrein van Tennisclub de Schaeck. Als proef is de eerste keer aanstaande zaterdag 27 januari gratis en voor niets. Gewoon 5 minuutjes voor aanvang melden bij de ingang van TC de Schaeck, Schakerpad 8 en je kunt meedoen! Voor de basisschooljeugd om 1500u tot 1550u en voor de leerlingen van de middelbare school 0m 1550u tot 1640u. Ook jou zien we graag aanstaande zaterdag op weg naar (nog) meer fitheid en plezier, toch?

Burak Taflan (red.)
Voor meer info mark@tennisagent.eu of 0641527859