Categorieën
laatste nieuws

Stukje van Kian.

Door : Kian De Jeger Wegingen dinsdag tennissen bij tennisvereniging De Schaeck met de klas V2/V3b van de Daniël de Brouwerschool in Wilp. Met de klas kregen we les van trainer Mark, het waren 3 dinsdagen. Hij vertelde en leerde ons wat tennis is en hoe dat in zijn werk gaat. Het was super leuk en leerzaam en trainer Mark kan de lessen super leuk maken. Doordat ik zijn lessen zo leuk vond, raakte ik geïnspireerd in tennis. En mijn oom Johan speelt tennis op best hoog niveau en mijn nicht Channa ook, dus tennis zit ook een beetje in de familie. En toen vloog de vonk om. Ik wist het zeker: ik wou op tennis. En dat ging in z’n werking: ik begon met het mailen van De Tennisvereniging (TV Epe ) in Epe en ik kreeg meteen een mail terug dat ik gebeld zou worden door Lukas Wolf. En dat gebeurde ook en ik had een afspraak voor dinsdag 30 mei om een proefles mee te draaien. Dat was super leuk en meteen de volgende dinsdag toen ik Mark weer zag had ik het hem verteld en heel toevallig kende hij Lukas Wolf en hij kende ook de tennisvereniging (TV Epe). En de laatste paar lessen bij Mark waren nog leuker dan eerst want toen gingen we meer partijtjes doen

.