Categorie├źn
laatste nieuws

Ladderpraat: Carlijn Horstink

TC de Schaeck – De laddercompetitie.
Ik ben samen met een aantal vriendinnen 2 jaar geleden gaan tennissen. Eerst vooral met en tegen elkaar. Op een gegeven moment leek het ons leuk om wat vaker te tennissen en tegen wat andere tegenstanders. De gewone competitie leek ons een stap te hoog. Ik heb mij daarom samen met Wendy ingeschreven voor de ladder competitie.
Zeker in de wintermaanden heb je dan ook een stok achter de deur om te gaan. We hebben leuke wedstrijden gespeeld, al waren een aantal tegenstanders een maatje te groot, maar daar hebben we dan weer tips van gekregen.
Al met al leuke om mee te doen, je leert andere mensen op de vereniging kennen, gezelligheid en leuke potjes tennis!
Ik geef de pen door aan Marloes Leusink.

Groet Carlijn Horstink